SkjeggkreSTOPP - Unikt tetteprodukt godkjent av Norges Astma og Allergiforbund!

Tetting er en del av bekjempelsen (IPM-tiltak) av skjeggkre. For å lykkes er det viktig å fuge og tette sprekker, rør - og kabelgjennomforinger for å begrense skjeggkre sin bevegelsesfrihet. For å hindre dem å spre seg mellom enheter eller etasjer. For å fjerne skjulesteder, arnesteder og for å hindre hannkjønn og hunnkjønn å finne hverandre.

Lokkemiddel til skjeggkre i tablettform

Det er lansert et nytt skjeggkre lokkmiddel, nå som tabletter. Lokkemiddelet sin hovedingredisens er sirissmel. Tabletteen øker fangsten i feller, limremser, limrull og gjør "passive" limprodukter om til aktive feller. 

Nytt produkt i kampen mot skjeggkre

SkadedyrButikken.no har nylig lansert et insektmiddel som er rettet mot bekjempelse av skjeggkre. Skjeggkre spray med cypermetrin, et syntetisk pyretroid som umiddelbart ved kontakt forstyrrer skjeggkre sine nerveceller, fører til lammelse og død.

Nytter ikke å lukke øynene for skjeggkre

– Jeg vil heller handle på et sted som Ikea, som sier at man har skjeggkre og har satt i verk tiltak. Der er risikoen mindre å handle enn hos noen som ikke har hørt om skjeggkre, sier Kenneth Ervik - skadesjef i Nokas Skadedyrkontroll. 

Skjeggkre problematikken vil eksplodere

Kunnskap, innførsel og spredning har man i dag så og si ingen kontroll på. I mangel på dette vil det derfor bli langt værre - før det blir bedre. Skjeggkre sprer seg i rekordfart og vi står foran et epidemi. 

Om skjeggkre på Forbrukerinspektørene

NRK har tidligere hatt flere saker om skjeggkre. Denne gangen er det Forbrukerinspektørene som har et innslag om skjeggkre
og linken til reportasjen finner du her. 

Rettspraksis som omhandler skjeggkre

Oslo Advokatkontor AS ved advokat Geir Nærø har jobbet med skadedyr saker i mange år. De siste årene har det blitt en klar økning av skjeggkre saker og han gir en kort oppsumering om rettspraksis i slike saker. 

Skjeggkre.info lanserer nyhetsbrev

På Skjeggkre.info tilføyes det ukentlig ny informasjon. Etter flere forespørsler fra lesere/brukere av informasjonssiden lanserer nå Skjeggkre.info nyhetsbrev som man kan melde seg på ved å oppgi e-post adressen. 

Få nyheter og oppdateringer på Facebook!

Det er opprettet en Facebook side under "Skjeggkre" der det vil bli lagt ut faglige artikler og nyheter om skjeggkre. Dette er en fin måte å få med seg det siste som skjer innen kunnskap, metoder og midler til bekjempelse. 

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin