Profesjonell bekjempelse

VIKTIG INFORMASJON! Noen ganger dukker det opp useriøse selskaper eller produkter og som tilbyr "mirakel" kurer for å løse problemer. Vi får en rekke henvendelser på produktet BioVir. Dette produktet er testet ut av Folkehelseinstituttet, avdeling for skadedyr og anbefales ikke som et produkt i bekjempelse av skjeggkre. 

Les mer om useriøse aktører i artikkel fra Hus & Bolig: Falske løfter om utryddelse

Ofte kan det være behov for profesjonell hjelp i kampen mot skjeggkre. Skadedyrselskaper har kunnskap, utstyr og tilgang til mer effektive insektmidler som ikke er godkjent for privatmarkedet. Skadedyrselskaper har også spesialproduserte frysecontainere som går ned mot -40 °C som benyttes ved kuldebehandling av bagasje og innbo. Ta kontakt med oss på e-post, og vi kan knytte deg opp mot et skadedyrselskap i nærheten av deg. 

For overnattingssteder kreves det ofte ekstra kunnskap rundt skjeggkre og bekjempelse ikke alle skadedyrselskaper innehar. Har du problemer med skjeggkre på et overnattingssted, ta kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Få siste nytt rett i postkassen

E-post:
Fornavn:
Etternavn:

Postnummer:

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin