Gjør det selv produkter

Skadedyrselskaper har kunnskap, utstyr og gode produkter. Sertifiserte skadedyrbekjempere har tilgang på insektmidler som ikke er godkjent for privatmarkedet. Men det er fult mulig å gjøre en god bekjempelse selv. Kunnskap kan tilegnes, utstyr og produkter kan kjøpes. Fordelen som eier eller beboer er at man kan følge opp vesentlig tettere.

Bekjempelse av skjeggkre deles opp i 3 faser:

Kartlegging er viktig for å fastslå hvilke deler av bygget det er aktivitet, hvor stort problemet er og hvor lenge skjeggkreene har vært der. Kartlegging er grunnlaget for hva som igangsettes av tiltak i kombinasjon med andre faktorer. For eksempel er det en enebolig eller er det et borettslag? Bekjempelsestiltak kan være med og uten bruk av insektmidler og ofte i kombinasjon for best resultat. Etterkontroll gjennomføres for å måle om tiltak utført har medført til et ønsket resultat. Det er nå nylig lansert et lokkemiddel som øker fangst av skjeggkre i limfeller og teip som benyttes effektivt i alle faser ved en bekjempelse.

For overnattingssteder kreves det ofte ekstra kunnskap rundt skjeggkre og bekjempelse ikke alle skadedyrselskaper innehar. Har du problemer med skjeggkre på et overnattingssted, ta kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For utvalg av skjeggkreprodukter, trykk her.

Benyttes rabattkode: SK2018 gir det 10% rabatt hos SkadedyrButikken.no


Det er i det siste kommet en del ulovlige produkter som på nettbutikker eller privat igjennom Finn.no. Dette er produkter som ikke har noe uavhengig vitenskapelig dokumentasjon på at de fungerer, og/eller har virkestoffer som er forbudt eller har for høyt innhold av aktive stoffer slik at de kan medføre til forgiftninger. Er en grunn for at produkter er ulovlig å selge/bruke i Europa.

 
Dekko Silverfish paks er et
ulovlig produkt i Norge. 

Få siste nytt rett i postkassen

E-post:
Fornavn:
Etternavn:

Postnummer:

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin