SkjeggkreSTOPP - Unikt tetteprodukt godkjent av Norges Astma og Allergiforbund!

Tetting er en del av bekjempelsen (IPM-tiltak) av skjeggkre. For å lykkes er det viktig å fuge og tette sprekker, rør - og kabelgjennomforinger for å begrense skjeggkre sin bevegelsesfrihet. For å hindre dem å spre seg mellom enheter eller etasjer. For å fjerne skjulesteder, arnesteder og for å hindre hannkjønn og hunnkjønn å finne hverandre.


SkjeggkreStopp er en nyutviklet og revolusjonerende fug- og tettemasse basert på en egenutviklet «Hybrid Polymer» formel som gjør at den ikke tørker og slipper/sprekker. Dette er den ultimate fug- og tettemassen i kampen mot skjeggkre. Kan også benyttes som tettemateriell ved bekjempelse av sølvkre, edderkopper, veggedyr og andre krypende insekter.

Hvis skjeggkreene først har funnet seg til rette, har de en meget god spredningsevne internt i bygninger. Et kjønnsmodent skjeggkre kan vandre opp til 17 meter på en dag (A. Aak). De er små og flate og har evnen til å vandre mellom rom, klemme seg gjennom ørsmå åpninger og kan benytte rørgjennomføringer, luftekanaler og kabelganger som spredningsveier. Helt tette bygg er urealistisk, men for å få så lite forflytning mellom enheter som mulig, vil fuging og tetting av sprekker, rør- og kabelgjennomføringer bidra til å begrense omfanget.

SkjeggkreSTOPP kan benyttes for å forebygge, for eksempel tette mot tilstøtende enheter. Som en del av en bekjempelse eller etter en bekjempelse er utført. Tetting anbefales av Folkehelseinstituttet og Norsk Hussopp Forsikring.

RÅD MOT SKJGGKRE

SkjeggkreStopp er hvit, men er overmalbar alle typer malinger og gir deg et pent og varig resultat. Da skjeggkre trives best i fuktige omgivelser er SkjeggkreStopp spesielt utviklet for å kunne benyttes på fuktige overflater, som for eksempel i våtsoner på bad. Selv under vann har produktet utrolige egenskaper. SkjeggreStopp har ypperlig vedheft på omtrent alle typer materialer og kan enkelt brukes av alle. Produktet er 100% fri for farlige flyktige organiske forbindelser - VOC (ingen helsefarlige avgasser) og godkjent av NAAF - Norges Astma og Allergiforbund.

SkjeggkreStopp fjernes enkelt fra hender, fingre og overflater etter bruk. Lite kliss og søl! SkjeggkreStopp har EU’s - ISEGA Næringsmiddelgodkjenning og kan brukes på alle steder der det produseres og lages mat. I tillegg har SkjeggkreStopp også EU’s ETAG022 våtromsgodkjenning og kan derfor brukes som tetningsmiddel i våtsoner. Produktet har meget lang holdbarhet og forblir fersk i mange måneder etter åpnet, noe som gjør den skadedyrselskapenes favoritt.

Otto Robsahn "Sinnasnekkern og skadesjef Kenneth Ervik i Nokas Skadedyrkontroll forteller litt om SkjeggkreSTOPP. 


Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin