Lokkemiddel til skjeggkre i tablettform

Det er lansert et nytt skjeggkre lokkmiddel, nå som tabletter. Lokkemiddelet sin hovedingredisens er sirissmel. Tabletteen øker fangsten i feller, limremser, limrull og gjør "passive" limprodukter om til aktive feller. 

 

Limfeller, limremser og limteip som blir benyttet er "passive" feller. Med dette menes at det ikke er noe i fellene som tiltrekker seg skjeggkre, men at det er tilfeldig at skjeggkre går i dem. Med sirissmel som lokkemiddelet viser vitenskapelige forsøk og tester i feltet at det øker fangst av skjeggkre betraktelig (Folkehelseinstituttet, seksjon skadedyr). Felleprodukter får ved fangst av skjeggkre en dobbel virkning; skjeggkre som sitter fast i fellene også tiltrekker seg også  andre skjeggkre. Brukt 1 stk skjeggkre tablett lokkemiddel  pr. felle. Ved limremser eller limrull anbefales en tablett pr. meter. Tablettene er enkle å bruke og det blir ikke søl enn ved bruk av lokkemiddel i pulverform. 

Lokkemiddelet er ikke giftig, men inneholder som allergener skalldyr og insekter.

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin