Forskning: Søker etter lager med stor aktivitet av skjeggkre

I forbindelse med et forskningsprosjekt ønsker Nokas Skadedyrkontroll å komme i kontakt med eiere lager med større aktivitet av skjeggkre, der nye metoder for bekjempelse skal testes ut. 

Nokas Skadedyrkontroll tester ut nye metoder for å bekjempe eller effektivt kontrollere skjeggkre på lager i bygninger. Aktivitet av skjeggkre i butikker og lager er blitt et problem. Det man tidligere trodde var sølvkre, viser seg etter kartlegging å være skjeggkre eller begge deler. Da aktivitet av skjeggkre medfører til et vesentlig verditap på boliger/enheter, så er det lite ønskelig fra butikker sin side å være medvirkende årsak til at kunder får med seg skjeggkre når de handler produkter. Skjeggkre kan skjule seg i pappesker/emballasje og i tillegg til dette kan skjeggkre leve av cellulose som de omdanner til energi. 

Utvalgte lager skal være med på prøveprosjekt der nye metoder skal testes ut. 

Ta kontakt med skadesjef Kenneth Ervik på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Mer informasjon om Nokas Skadedyrkontroll, trykk her

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin