Deco PestBoard - avtagbare "skjeggkre" lister for effektiv bekjempelse

SkadedyrButikken.no har nylig lansert et nytt hjelpemidel for en mer effektiv bekjempelse av skjeggkre, Deco PestBoard.
Feltforsøk viser at bruk av listen gir en rekke fordeler i kampen mot skjeggkre. 

 

Det er flere fordeler med Deco PestBoard. Skjeggkre er i utgangspunktet nattaktiv, og veldig glad i mørke steder. Vi registerer at den liker også å vandre i "kanaler" bak mørke steder. Bak Deco PestBoard er det mørk og det er hulrom bak listen som skjeggkre kan vandre på. Om det skal sprøytes med insektmidler, så reduseres effekten grunnet er støv, slitasje, vann, sollys, etc. Om det sprøytes bak lister, så har insektmidlene en vesentlig bedre holdbarhet. Om sprøyting skal gjentas (insektmidler varer ikke evig), kan listen enkelt tas av da den er festet på veggen med klips. Ved bruk av insektmidler i pulverform, er det i tillegg lite pent å ha pulver på utsiden av listen, samt at det vil være til fare for barn og dyr. Ved bruk av Deco PestBoard kan pulver plasseres bak listen. Ved bruk av forgiftet åte (utføres oftest av skadedyrselskaper) så bør den plasseres der hvor det er aktivitet av skjeggkre.

Skjeggkre trives bak lister da det er mørkt og de har kanaler som de kan vandre på. Åten vil da også legges skjult og ikke vekke barn eller dyr sin oppmerksomhet. Åte som benyttes er i "gel" form og er klissete og åtepunktet bør ikke flyttes på under behandling. Ved bruk av limteip, kan også dette benyttes bak Deco PestBoard. I dag må teipen klippes til, men det utvikles i disse dager en tynn limteip som passer bak listen og som strekker seg fra veggen og ut til listen, samt fra gulvet og opp på veggen.

Limteipen bak Deco PestBoard vil ikke være utsatt for støv og den vil holde lengre. Teipen vil heller ikke være synlig, og man kan enkelt skifte den ut ved å ta av listen og sette den på igjen. For å vurdere effekten av bekjempelsestiltak benyttes ofte limfeller eller limteip. Ved utplassering av limteip med lokkemiddel bak PestBoard, vil man enkelt kunne ha oversikt.

Mer informasjon om Deco PestBoard, TRYKK HER. 

Få hjelp

  • SkadedyrButikken AS
  • Tlf.: 40 60 11 11
  • E-post.: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Website is built by joomlaproffs.se

facebook_page_plugin