Etterkontroll

For å kunne vurdere om gjennomførte tiltak har medført til et ønsket resultat må man ha etterkontroll. Limfeller og limteip med lokkemiddel utplasseres strategisk med samme antall, sted og over like lang periode som ved kartlegging. Ved å sammenligne fangst fra kartlegging (før tiltak ble gjennomført) vil man kunne vurdere om det har vært en nedgang av skjeggkrebestanden. 

Da det i dag ikke finnes metoder eller midler som utrydder skjeggkre, vil man med etterkontroll og monitorering kunne følge opp og justere nye tiltak når bestanden tar seg opp igjen. 

Deco PestBoard  er produkt som kan anbefales for løpende monitorering og bekjempelse av skjeggkre. Ved behov for nye tiltak gjøres dette enkelt og diskrè bak de avtagbare listene. 

Produkter til etterkontroll. TRYKK HER. 

Skjeggkrefri sone 
Mange er etter en bekjempelse redde for å få overført skjeggkre til andre og lurer på hvordan de skal håndtere sko, jakker, vesker, sekker, med mer. Her er det viktig at man ikke lar skjeggkre gå "helt i hodet" og ødelegger livskvaliteten helt. Noen enkle forebyggende rutiner er greit. For mange kan en skjeggkrefri sone være en god løsning. Skjeggkre kan ikke fly eller hoppe. Så om man drar en kommode, skap eller en hylle vekk fra veggen, sikrer bena under med skjeggkre limremser eller ClimbUp feller så vil ikke skjeggkre klare å klatre opp/komme til. 

For råd og veiledning rundt etterkontroll av skjeggkre, ta kontakt med oss på tlf. 40 60 11 11
eller send e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Få hjelp

SkadedyrButikken AS
Tlf.: 40 60 11 11

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.